Over Beauty642 » Algemene Regels

Verplaatsen of Afzeggen van de gemaakte afspraak binnen een bepaalde tijd : 

 


Helaas merk ik dat gemaakte afspraken voor een behandeling te vaak niet worden nagekomen. Soms krijg ik net van tevoren een berichtje dat een afspraak niet door kan gaan, maar het gebeurd te vaak dat een cliënt helemaal niet op komt dagen. Iedereen zal begrijpen dat dit erg vervelend is, ik plan voor de behandeling tijd in. Mijn werkzaamheden als schoonheidsspecialiste zijn niet alleen professioneel, maar ook beroepsmatig. Dat houdt in dat ik hiermee een inkomen genereer en dat het geen vrijblijvende hobby is. Kort van te voren lukt het mij daarom niet om nog een andere cliënt in te plannen.

Geleerd door mijn ervaring moet ik hiervoor in het vervolg duidelijke regels hanteren:

~ Tot 24 uur voor de afspraak kun je zonder opgaaf van reden je afspraak annuleren dan wel verzetten. Spreek gerust mijn voicemail in. Ik bel je dan zo snel mogelijk terug om een nieuwe afspraak te maken.
~ Ca. 10 minuten na het verstrijken van je afspraak probeer ik je telefonisch te bereiken indien ik een telefoonnummer hebt. En anders via een andere mogelijkheid
~ Ik heb in voorkomende gevallen alle begrip voor zeer plotselinge en onvoorziene omstandigheden.
~ Bij annulering minder dan 24 uur of het helemaal weg blijven op je afspraak, ben ik genoodzaakt om 100% van de gereserveerde tijd / behandeling alsnog in rekening te brengen. (Over de hoogte van dit bedrag is geen onderhandeling mogelijk!)

BIj te laat arriveren op de afspraak , ben ik genoodzaakt om de behandeling te verkorten of kan deze niet doorgaan.

Wel ben ik dan ook genoodzaakt om 100% van de behandeling in rekening te brengen

~Bestellingen/ afhalen / versturen. 

~Producten die worden besteld bij ons die niet op voorraad zijn bestellen wij voor u. Wij hebben voorkeur voor vooraf betalen als dit niet mogelijk is is het ook geen probleem. Is de bestelling niet binnen 2 maanden opgehaald dan gaat deze terug de verkoop in en er word dan geen geld teruggegeven. Wij verzenden bestellingen ook tegen verzendkosten €6,75.

~Afgenomen rittenkaarten / producten / cadeaubonnen worden niet retour genomen.

We kunnen altijd bij onvoorziene omstandigheden kijken voor gepaste oplossing.

 

Ik vertrouw op jullie begrip hiervoor!