Over Beauty642 » Privacy Wet

Privacyverklaring van Schoonheidssalon Beauty 642

Deze Privacyverklaring is van toepassing op alle persoonsgegevens die Schoonheidssalon Beauty 642 verwerkt van haar klanten.

Indien je klant wordt van Schoonheidssalon Beauty 642, of om een andere reden persoonsgegevens aan Schoonheidssalon Beauty 642 verstrekt, geef je

uitdrukkelijk toestemming om je persoonsgegevens in lijn met dit Privacyverklaring te verwerken.

Wij adviseren je om het Privacyverklaring door te lezen en te bewaren voor je eigen administratie.

 

  1. Verantwoordelijke

Verantwoordelijke voor de verwerking van de persoonsgegevens is:

Stephanie Bijvoet, Schoonheidssalon Beauty 642, P.E Kramerstraat 4 , 1531JC , Wormer ,

KVK nummer: 64076571 , te bereikbaar via beauty642wormer@hotmail.com of 075-3030598.

  1. Persoonsgegevens die zij verwerkt

Schoonheidssalon Beauty 642 verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van haar diensten en/of omdat u deze zelf aan haar verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die zij verwerkt:

- Voor- en achternaam

- Geslacht

- Geboortedatum

- Adresgegevens, eventueel postadres

- Telefoonnummer

- E-mailadres

- Gezondheidsgegevens

- Voor- en nafotos

  1. Met welk doel en op basis van welke grondslag zij de persoonsgegevens verwerkt

Schoonheidssalon Beauty 642 verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Het contact hebben over afspraken en de eventuele annulering daarvan

- Het afhandelen van uw betaling

- Verzenden van haar nieuwsbrief en/of reclamefolder

- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om haar dienstverlening uit te kunnen voeren

- U te informeren over wijzigingen van haar diensten en producten

- Om goederen en diensten bij u af te leveren

- Het monitoren van de voortgang van de behandeling

- Foto’s voor het gebruik op Social Media (onherkenbaar)

  1. Bewaartermijnen

Schoonheidssalon Beauty 642 verwerkt en bewaart je persoonsgegevens tot het moment dat u verzoekt deze gegevens te verwijderen. Aansluitend worden de persoonsgegevens vernietigd.

  1. Gegevens inzien, aanpassen of verwijdering

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming

voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Schoonheidssalon Beauty 642.

en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u

beschikken in een computerbestand naar u of een

ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw

persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar

beauty642wormer@hotmail.com. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het

verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de

strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We

reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Schoonheidssalon Beauty 642  wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid

heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link:https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

  1. Afmelding e-mail berichtgeving:

Schoonheidssalon Beauty 642 gebruikt je naam en e-mailadres om je haar e-mail nieuwsbrief met informatie over activiteiten, diensten en andere interessante informatie te versturen. Afmelding voor deze mailings is ten allen tijde mogelijk via de afmeldlink onderaan de mailing.

  1. Wijzigingen

Dit Privacyverklaring kan worden gewijzigd. De wijzigingen worden via de Website bekend gemaakt. Wij adviseren je om regelmatig de Privacyverklaring te bekijken.

  1. Delen van persoonsgegevens met derden

Schoonheidssalon Beauty 642 verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting (bijvoorbeeld belastingdienst).

  1. Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Schoonheidssalon Beauty 642  gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

  1. Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Schoonheidssalon Beauty 642  neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met beauty642wormer@hotmail.com

Heeft u liever een printbare versie?

Neem gerust contact met ons op zodat wij uw deze toe kunnen mailen.